Mobile menu
Trener Tramezzani i Mario Vušković uoči utakmice sa Slaven Belupom

Trener Tramezzani i Mario Vušković uoči utakmice sa Slaven Belupom

 
6/4/2021 - 17:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:2 (Split, 7/4/2021)"
Posljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven Belupom
Posljednji trening uoči dvoboja sa Slaven Belupom

Nogometaši Hajduka odradili su u utorak poslijepodne posljednji trening uoči utakmice sa Slaven Belupom koja je na rasporedu u srijedu s početkom u 18 sati na Poljudu. 

Zaostali susret 21. kola HT Prve lige najavili su trener Paolo Tramezzani i Mario Vušković

Kao što dobro znate, uvijek smo pažljivi te razmišljamo i koncentrirani smo samo na prvu sljedeću utakmicu. To je naš cilj i želimo ga ostvariti zajedno s igračima. Doista, igrati mnogo utakmica ne predstavlja nam problem jer je kod igrača fizička rekuperacija nakon napora zaista na odličnom nivou. Sutra nas čeka jedna dosta teška i zahtjevna utakmica, kao što je bilo gostovanje u Zagrebu kod Lokomotive. Kada igraš s momčadima koje se bore za prvoligaški život, normalno je da će one na terenu dati sve od sebe, svu snagu i energiju. Oni će pokušati biti najbolji u svim utakmicama, počevši s onom sutrašnjom. Za nas je svaka utakmica važna i nastojimo je pripremiti na najbolji način - istaknuo je trener Tramezzani. 

Više pogledajte u videoprilogu...


6/4/2021 - 17:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr