Mobile menu
Trener Tramezzani i Lovre Kalinić uoči derbija na Maksimiru

Trener Tramezzani i Lovre Kalinić uoči derbija na Maksimiru

 
25/1/2021 - 16:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu!
Trening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv DinamaTrening: Dva dana uoči utakmice protiv Dinama
Trening: Dva dana uoči utakmice protiv Dinama

Nogometaši Hajduka nastavljaju s pripremama za najveći derbi hrvatskog nogometa. U zaostaloj utakmici 13. kola HT Prve lige Bijeli će za dva dana odmjeriti snage s Dinamom na Maksimiru, a susret su nam danas nakon odrađenog jutarnjeg treninga najavili Hajdukov trener Paolo Tramezzani i vratar Lovre Kalinić.

- Još jednom ću ponoviti kako sam sretan zbog igrača nakon ostvarene pobjede u Šibeniku, posebno zbog načina na koji se ponašaju i rade na treninzima. Nastavljamo istim putem nastojeći poboljšati sami sebe. Jako mi je važan momčadski duh koji su pokazali u toj prvoj utakmici, ali i ono što pokazuju na svakom treningu od kada sam preuzeo momčad. Za Dinamo ćemo se pripremiti najbolje što možemo, želim vidjeti kako će momci reagirati u derbiju i da li je razlika između nas i njih zaista takva kako pokazuje prvenstvena tablica. Suparnika smo dobro analizirali, gledali smo njihove prve dvije utakmice u drugom dijelu sezone te još neke prethodne, tako da imamo sve informacije koje su nam potrebne - istaknuo je mister Tramezzani u najavi derbija. 

Lovre Kalinić dao je svoj obol u prvoj službenoj povratničkoj utakmici u Hajdukovom dresu, posebice se to odnosi na sjajnu reakciju na udarac Emira Sahitija gdje praktički spasio siguran pogodak. 

- Startali smo s pobjedom u drugom dijelu, Šibenik je neugodno gostovanje, a za nas su ta tri boda izuzetno bitno, pogotovo jer smo prvi dio sezone završili porazima. Ekipa je reagirala na najbolji mogući način, i što je najvažnije, kući smo donijeli tri boda. Utakmica s Dinamom će sigurno biti veći izazov, oni igraju dobar nogomet, ali imamo se mi čemu nadati, idemo gore puni optimizma i mogu samo obećati da ćemo dati svoj maksimum - zaključio je Kalinić. 

Više pogledajte u videoprilogu...

25/1/2021 - 16:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr