Mobile menu

Trener Pušnik najavio je dvoboj s Interom...

 
26/11/2016 - 11:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 2:0 (Poljud, 27/11/2016)"
Trener Pušnik uoči Hajduk - Inter-ZaprešićTrener Pušnik uoči Hajduk - Inter-ZaprešićTrener Pušnik uoči Hajduk - Inter-ZaprešićTrener Pušnik uoči Hajduk - Inter-ZaprešićTrener Pušnik uoči Hajduk - Inter-ZaprešićTrener Pušnik uoči Hajduk - Inter-ZaprešićTrener Pušnik uoči Hajduk - Inter-Zaprešić
Trener Pušnik uoči Hajduk - Inter-Zaprešić

Hajduk će bez Sjevera, ali s velikom podrškom s Istoka i Juga, te Zapada, naravno, ugostiti zaprešićki Inter u nedjelju od 17 sati u okviru 17. kola MAXtv Prve lige. Kartoniranih s domaće strane nema, s nestrpljenjem nogometaši Marijana Pušnika očekuju ovaj prvi u nizu od tri važna susreta u sljedećih osam dana. Specifičan i zbog praznog dijela stadiona s kojeg kojeg uobičajeno imaju snažan vjetar u leđa.

Podsjetimo, u nedjelju na Poljud stiže Inter-Zaprešić, pa će u srijedu Bijeli u Park mladeži (19 sati), a potom ih u nedjelju u Koprivnici dočekuje Slaven Belupo (15 sati).

Detaljnije informacije o tome kako u nedjelju na poljudske tribine možete pronaći OVDJE. Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska. Ulazi na stadion će biti otvoreni 2 sata prije početka utakmice.

26/11/2016 - 11:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr