Mobile menu
Trener Oreščanin: Zadovoljan sam utakmicom, ispunila je svoju svrhu

Trener Oreščanin: Zadovoljan sam utakmicom, ispunila je svoju svrhu

 
21/6/2019 - 22:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."

Hajdukov trener Siniša Oreščanin osvrnuo se na prvu pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone u kojoj je njegova momčad pokraj Jadra s 4:1 svladala Solin u sklopu proslave 100 godina nogometnog kluba Solin. 

- Čestitke Solinu na velikoj obljetnici i hvala im prije svega što su nas ovako lijepo ugostili. Bilo je zaista vruće danas, ali utakmica je ispunila svrhu nakon deset dana pripremama. Najvažnije da se nitko nije ozlijedio, a sve ostalo je bilo očekivano, podijelili smo ekipu na dvije grupe i svima smo dali po jedno poluvrijeme - kazao je strateg Bijelih nakon utakmice u Solinu. 

Hajdukovci su odradili već tjedan i pol dana priprema, ubrzo se sele u svoju tradicionalnu bazu u Sloveniji gdje će odraditi glavni dio. 

- Zadovoljni smo atmosferom i radnom etikom na treninzima, sve je za sada super, osim ozljede Svatoka, međutim prema najnovijim prognozama on će se vratiti prije nego što se prvotno predviđalo. U nedjelju idemo u Sloveniju, u međuvremenu će nam se početi priključivati i reprezentativci, a nadamo se i novim igračima. Očekuje nas dosta naporan period kad počne natjecanje i sigurno će nam trebati svježa krv. Koncipirali smo pripreme tako da sve uzmemo u obzir, čeka nas jedno novo iskustvo u odnosu na zimu i moramo imati dodatnu vrijednost koja bi nam pomogla igrati u tom gustom ritmu - zaključio je Oreščanin. 

21/6/2019 - 22:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr