Mobile menu
Trener Oreščanin: Povratak navijača poseban je motiv za cijelu momčad

Trener Oreščanin: Povratak navijača poseban je motiv za cijelu momčad

 
9/2/2019 - 10:54 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:1 (Split, 10/2/2019)"
Konferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - LokomotivaKonferencija za medije uoči Hajduk - Lokomotiva
Konferencija za medije uoči Hajduk - Lokomotiva

Nogometaši Hajduka sutra od 17.30 sati na Poljudu igraju protiv Lokomotive u sklopu 20. kola HT Prve lige. Prva je to utakmica Bijelih na Poljudu pred publikom nakon dugih 126 dana. 

Trener Siniša Oreščanin na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg dvoboja istaknuo je kako se cijela momčad posebno veseli povratku navijača na tribine.

- Više od četiri mjeseca nismo igrali na Poljudu pred našim navijačima, njihov povratak je za igrače i stručni stožer poseban motiv i poticaj. Očekujemo kvalitetnu i zanimljivu utakmicu, molio bih sve da budu strpljivi, moramo biti fokusirani svih 90 minuta i dati sve od sebe da dođemo do tri boda - između ostalog je istaknuo trener Bijelih. 

Više pogledajte u videoprilogu...

9/2/2019 - 10:54 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr