Mobile menu
Trener Mislav Karoglan uoči utakmice Rijeka - Hajduk

Trener Mislav Karoglan uoči utakmice Rijeka - Hajduk

 
30/9/2022 - 13:39 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 0:1 (Rijeka, 2/10/2022)"

Hajdukov trener Mislav Karoglan najavio je na konferenciji za medije održanoj na Poljudu utakmicu 11. kola SuperSport HNL u kojem Bijeli u nedjelju igraju protiv Rijeke na Rujevici. Osvrnuo se trener Karoglan na uspjehe naših nogometaša u reprezentativnim utakmicama kao i na samu prvenstvenu stanku za vrijeme koje su Bijeli odigrali dvije prijateljske utakmice. 

- Čestitao bih A reprezentativcima Marku Livaji i Lovri Kaliniću te U-21 reprezentativcima Stipi Biuku i Davidu Čolini na velikom uspjehu, kao i svim ostalim reprezentativcima. Također se želim zahvaliti Slogi, Uraniji i Neretvancu koji su nam tijekom ove stanke ustupili svoje terene. Pomoglo nam je da stvorimo bolju atmosferu s novim stožerom i da u budućnosti ubrzamo proces. Nedostajalo nam je tijekom ove pauze 12 prvotimaca, što reprezentativaca, što ozlijeđenih igrača, ali pozitivna je stvar što smo radu prve momčadi priključili 10 juniora kojima će ovo biti dodatno i korisno iskustvo - kazao je trener Karoglan pa se okrenuo utakmici s Rijekom. 

- Idemo u Rijeku dati sve od sebe da pobijedimo. Sigurno nećemo imati ozlijeđene Nikolu Kalinića, Grgića i Simića te Sahitija koji ima tri žuta kartona. Na Rujevici nikad nije lako, ali vjerujem da smo bolja momčad i da imamo puno unutarnjih rezervi. Siguran sam da ovaj Hajduk može ići samo put gore - istaknuo je trener Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV . 

30/9/2022 - 13:39 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr