Mobile menu
Trener Mislav Karoglan nakon utakmice Hajduk - Dinamo

Trener Mislav Karoglan nakon utakmice Hajduk - Dinamo

 
21/10/2022 - 22:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:1 (Split, 21/10/2022)"

Hajduk i Dinamo odigrali su 1:1 na Poljudu u drugom prvenstvenom derbiju ove sezone. Bijele je u vodstvo doveo Marko Livaja nakon što je Filip Krovinović ubacio iz kornera u 27. minuti susreta, a Dario Melnjak uspio prenijeti loptu na drugu stativu odakle je Livaja zatresao mrežu gostiju. Konačnih 1:1 postavio je Bruno Petković udarcem s bijele točke nakon prekršaja za jedanaesterac kojeg je napravio Chidozie Awaziem

Hajdukov trener Mislav Karoglan nakon utakmice je dao svoj osvrt na derbi te je odgovarao na pitanja predstavnika medija. 

- Nikad nisam zadovoljan bodom na Poljudu, da budem. Odigrali smo vrlo dobrih 60 minuta. Izgubili smo kasnije na pritisku, jer su Sahiti i Fossati morali izaći zbog lakših ozljeda, Sahiti je ozlijedio lakat, a Fossati preponu. Ljut sam jer nismo trčali dobro u tranziciji i na kraju ostaje dojam da je rezultat realan. A mislim da je naše prvo poluvrijeme bilo puno bolje nego Dinamovo drugo. Trebam pogledati utakmicu u miru. Mislim da smo u nekim trenutcima počeli gubiti strukture. Izgubili smo Kalika, Nikolu Kalinića, ali kada se gleda Dinamo limitirali smo ih na jako malo šansi. Svaka utakmica je finale za nas. Naše iduće finale je Gorica. Obično smo nakon derbija imali teške utakmice, sjetimo se lani Belupa. Najvažnije je da se sada osvježimo i što bolje pripremimo za sljedeću utakmicu - dao je svoj osvrt na derbi trener Mislav Karoglan.

Cijelu konferenciju za medije nakon utakmice Hajduk - Dinamo pogledajte na Hajduk Digital TV . 

21/10/2022 - 22:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr