Mobile menu
Trener Leko uoči posljednje utakmice sezone: Suba je zaslužio dostojanstveni oproštaj!

Trener Leko uoči posljednje utakmice sezone: Suba je zaslužio dostojanstveni oproštaj!

 
27/5/2023 - 10:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 3:0 (Split, 28/5/2023)"

Ne smiruju se emocije od osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Nogometaši Hajduka zasluženo su svladali Šibenik u borbi za Rabuzinovo sunce, a već u nedjelju očekuje ih susret s istim protivnikom u posljednjem kolu SuperSport HNL. Utakmica 36. kola između Hajduk i Šibenika na rasporedu je od 17:00 sati na Poljudu. Prigoda je to svakako da poljudska publika još jednom pozdravi osvajače Kupa.

- Trebalo nam je sve oko nakon četiri-pet intenzivnih mjeseci. Imali smo loš start, ali je odličan završetak. Oporavili smo se, zaslužili smo ovaj rezultat. Jako je važno u sportu da se nešto osvoji, bile su dvije titule, mi smo uzeli ovu drugu,za nas veliku. Ali sad je to za nas, gledaš prema budućnosti, onom što nas čeka sutra. - govorio je trener Leko u najavi susreta.

Posljednji je ovo dvoboj za Danijela Subašića.

- Suba je milijun posto s nama, svaki trening, svaku utakmicu se maksimalno davao. Zaslužio je dostojanstveni oproštaj na kraju karijere, pa da i odigra neke minute. Sve je to zaslužio, dugujemo mu veliki respekt za sve što je napravio za Hajduka.

Cijelu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV.

27/5/2023 - 10:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr