Mobile menu
Trener Leko uoči derbija na Maksimiru

Trener Leko uoči derbija na Maksimiru

 
20/7/2023 - 17:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 1:2 (Zagreb, 21/7/2023)"

Nogometaši Hajduka novu sezonu SuperSport HNL otvaraju utakmicom protiv Dinama na Maksimiru. Derbi je na rasporedu u petak u 20 sati, a na konferenciji za medije najavio ga je Hajdukov trener Ivan Leko

- Htio bih na početku reći dvije riječi o tragediji koja se dogodila u Zagrebu i Slavoniji. Mi smo stalno u nogometu, ali u ovakvim trenucima vidiš da nogomet nije toliko životno bitan. U životu, dobiti, izgubiti utakmicu i nije toliko bitno u širem kontekstu. Želim uputiti sućut svima koji su žrtve velike tragedije, nadam se da će se ozlijeđeni što prije oporaviti - započeo je današnju konferenciju za medije trener Leko, a zatim se okrenuo prema derbiju. 

- S taktičke strane ne očekujem velike promjene, možda jedan dva detalja. Hajduk i Dinamo su velike ekipe u HNL-u i takve ekipe žele igrati svoj način. Je da je maraton, 36 utakmica, velika razlika nego kada se igra jedna utakmica za trofej. Želimo otići gore i pokazati se, ali isto to žele i oni - između ostalog je istaknuo trener Bijelih.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV . 

20/7/2023 - 17:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr