Mobile menu
Trener Leko uoči derbija: Dat ćemo sve od sebe za pobjedu!

Trener Leko uoči derbija: Dat ćemo sve od sebe za pobjedu!

 
29/9/2023 - 18:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:0 (Split, 1/10/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18 sati igraju protiv Dinama na Poljudu u okviru 10. kola SuperSport HNL. Derbi je na konferenciji za medije održanoj u petak najavio trener Bijelih Ivan Leko. Prije svega se osvrnuo na činjenicu da je Klub prethodno prešao brojku od 100 tisuća članova u aktualnoj godini. 

- Lijepo je imati 100.000 članova. To je ogroman ponos. To je velika brojka. Ne znam puno klubova koji se time mogu pohvaliti. Mi smo u društvo najboljih. Idemo gurati dalje, probijati granice. Tih 100.000 je zaslužilo 100.000 pobjeda. Prva sljedeća je Dinamo. Dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Ljudi će doći, ulaznica više nema, nadam se da ćemo biti pravi - kazao je trener Leko pa se osvrnuo na suparnika: 

- Oni imaju svoje kvalitete. Svi znamo kako oni igraju, dajemo im respekt, ali vjerujem u moju ekipu. Odlično treniramo ovaj tjedan, motivirano, jako. Konkurencija je dobra, imamo 16-17 momaka koji jedva čekaju da uđu. Trener voli kada zna tko će krenuti, čekat ću zadnji trenutak te po osjećaju odrediti tko počinje utakmicu. Protivnik je takav da zahtijeva dobru partiju od prve do zadnje minute. Ne treba kalkulirati, tri boda su ista i u derbiju i protiv Istre i Gorice.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

29/9/2023 - 18:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr