Mobile menu
Trener Leko: Ovako se igraju i osvajaju finala, ponosan sam na sve!

Trener Leko: Ovako se igraju i osvajaju finala, ponosan sam na sve!

 
25/5/2023 - 05:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Kup je naš! (Još će sunce sjati!)"

Hajduk osvajač SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa drugu sezonu za redom! Bijeli su na riječkoj Rujevici slavili rezultatom 2:0 protiv Šibenika u finalnoj utakmici i zasluženo došli do novog trofeja. Trener Ivan Leko na konferenciji za medije prije svega je odao počast svojim igračima koji su najzaslužniji za ovu pobjedu. 

- Ovo je veliko. Lani smo bili drugi, osvojili Kup, sad opet, polako se vraća pobjednički mentalitet, što je jako bitno. Utakmica je bila kako se očekivalo, moraš paziti da ne napraviš grešku protiv protivnika za kojega smo znali da će doći zatvoren. Ovako se igraju i osvajaju finala, velike i ogromne čestitke mojim igračima i svima koji su uz momčad - kazao je Hajdukov trener pa nastavio: 

- Imali smo ove polusezone i jako teških momenata, ali kažu da nije bitno kako počneš nego kako završiš. Podsjetilo me sve ovo skupa na Varaždin 2001. godine, pola Splita je ovdje, hvala ljudima što su opet došli i završili smo kao smo trebali završiti. Ponosan sam na sve ljude koji su dali svoj obol, znam da smo par koračića bolji nego u prvi mjesec, večeras ćemo lijepo proslaviti - dodao je trener Leko. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

25/5/2023 - 05:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr