Mobile menu
Trener Leko nakon prve utakmice u Sloveniji: Dobro se trenira, sigurno ćemo rasti

Trener Leko nakon prve utakmice u Sloveniji: Dobro se trenira, sigurno ćemo rasti

 
28/6/2023 - 22:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2023."

Nogometaši Hajduka odigrali su 1:1 sa slovačkim Spartakom iz Trnave u prvoj utakmici odigranoj u okviru središnjeg dijela priprema u Sloveniji. Trener Ivan Leko koristio je dvije različite momčadi u svakom poluvremenu, a ovako je prokomentirao susret sa slovačkim prvoligašem. 

- Mislim da smo mogli vidjeti dosta dobrih stvari. Neke stvari moraju biti bolje. Drugo poluvrijeme je bilo bolje nego prvo. U prvom smo bili mekani, lagano su nas prolazili. Želimo dati priliku sa svima, momcima koji su došli s posudbe da vidimo što nam mogu dati. Svjesno smo izveli šarolike postave kako bi znali na koga možemo računati - kazao je trener Bijelih, a zatim se osvrnuo na suparnika. 

- Trnava je dobar protivnik. Imaju kvalitetu Nama je svaki dan bitan. Dobro se trenira, jako sam zadovoljan atmosferom. Mi ćemo sigurno rasti. Nastojimo koristiti što smo naučili u proteklih pet-šest mjeseci.

Osam igrača u ovoj utakmici ostalo je izvan sastava.

Livaja i Elez nisu mogli igrati. Jan Mlakar je bio s reprezentacijom. Taj momak treba malo psihološkog odmora. On je imao najmanje odmora, kao i Niko Sigur. Nastojat ćemo ih postepeno ubacivati, raditi na kolektivnom nogometu, da svi znaju što igramo. Kad budemo kompletni sigurno će i individualni kvalitet biti jači, a naš kolektivni nogomet bolji. Mikanović nije tu s nama...

Za kraj se zahvalio domaćinu na odličnim uvjetima za trening na Bledu. 

- Dobar hotel, odličan teren što je najvažnije. Zahvala domaćinu i svim ljudima oko nas, zaista se trude da se ovdje izvrsno osjećamo. 

Cijelu izjavu trenera Leke nakon utakmice sa Spartakom iz Trnave pogledajte na Hajduk Digital TV . 

28/6/2023 - 22:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr