Mobile menu
Trener Kopić: Zadovoljan sam kvalitetnim i ozbiljnim pristupom kojeg je momčad pokazala

Trener Kopić: Zadovoljan sam kvalitetnim i ozbiljnim pristupom kojeg je momčad pokazala

 
24/6/2018 - 10:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Odigrali su igrači Željka Kopića prvu prijateljsku utakmicu na pripremama za novu natjecateljsku sezonu. Bijeli su na proslavi 100. rođendana NK Orkan svladali domaćina rezultatom 9:0. Po dva pogotka postigli su Ivan Delić i Michele Šego, dok su po jednog dodali Mijo Caktaš, Ardian Ismajli, Stanko Jurić, Ante Palaversa i Mirko Ivanovski.

- Odradili smo dobar tjedan što se tiče treninga, s ovim smo susretom završili prvi mikro-ciklus, bitno mi je samo da smo svi zdravi. Utakmica na kraju prvog tjedna priprema itekako nam je poslužila svrsi. Kombinirao sam momčad i svaki od 22 igrača je dobio po 45 minuta. Igrali smo dobro, bilo je jako lijepih akcija, zabili smo devet golova. Energija je bila jako dobra, vidjelo se od početka da zaista želimo igrati. Pristup je bio ozbiljan i kvalitetan i time sam izrazito zadovoljan.

Dio prvotimaca koji nije bio u kadru za dvoboj odrađivao je trening na Poljudu...

- Neki su nam se kasnije priključili, a za neke smo procijenili da je bolje da odrade trening s kondicijskim trenerom. Oni su imali i jutros i poslijepodne trening na Poljudu. 

Utakmicom protiv Orkana hajdukovci su zaključili prvi tjedan priprema za novu sezonu. Momčad u ponedjeljak seli na Kupres gdje će odrađivati treninge sve do petka 29. lipnja i utakmice s Gornikom koja se u 19:50 sati igra na poljudskom stadionu.

- Imamo točno zacrtani plan i program rada. Sutra imamo slobodan dan, u ponedjeljak ujutro ćemo odraditi trening na stadionu, a potom ćemo krenuti za Kupres gdje ćemo trenirati sve do petka i utakmice s Gornikom. - zaključio je trener Bijelih.

24/6/2018 - 10:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr