Mobile menu
Trener Kopić uoči službene poljudske premijere u 2018. godini

Trener Kopić uoči službene poljudske premijere u 2018. godini

 
23/2/2018 - 10:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 0:1 (Split, 24/2/2018)"

Nogometaši Hajduka sutra će nakon više od dva mjeseca imati službenu poljudsku premijeru u 2018. godini. Protivnik hajdukovcima je momčad Slaven Belupa protiv kojeg su Bijeli u 30 dosadašnjih ligaških dvoboja upisali 24 pobjede i šest remija. Igrači Željka Kopića su u pozitivnom nizu, sa šest uzastopnih pobjeda, a u posljednja četiri susreta Hajduk nije primio gol...

- Ne bavim se tradicijama, gledam samo svaku sljedeću utakmicu, Slaven se želi dokazati, ali to je sve normalno i sportski. Utakmicu pripremamo na najbolji mogući način, na meni je da osiguram momčadi sve preduvjete da igra najbolji nogomet. Želimo zadržati mir i stabilnost u svlačionici, ne razmišljamo o tome što je bilo. Nema razloga za euforiju, u Klubu svi moramo maksimalno posvećeni na rad. Kad vidiš koliko su ljudi sretni i daju ti podršku, to ti je poticaj, ali i obveza. - poručio je Hajdukov strateg na konferenciji za medije, a u subotu će se prvi susresti sa svojim bivšim klubom.

U prvom službenom domaćem ogledu zbog crvenog kartona u derbiju neće biti Borje Lopeza, Huga Almeide koji vuče ozljedu lista još od dvoboja u Vinkovcima, Frana Tudora koji bi se ubrzo trebao priključiti u normalan proces rada s momčadi te Marka Futacsa, Gustava Carbonierija i Hysena Memolle.

23/2/2018 - 10:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr