Mobile menu
Trener Kopić uoči finala Kupa: Borba za trofej i Hajdukov dres su dovoljan motiv

Trener Kopić uoči finala Kupa: Borba za trofej i Hajdukov dres su dovoljan motiv

 
21/5/2018 - 12:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 1:0 (Vinkovci, 23/5/2018)"

Vinkovci će u srijedu 23. svibnja biti domaćin finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se u velikom derbiju sastaju Dinamo i Hajduk. Početak susreta najvećeg derbija hrvatskog sporta zakazan je za 19 sati. Uoči tog dvoboja brojnim se predstavnicima medija u Novinarskom salonu na Poljudu obratio trener Hajduka Željko Kopić:

- Mislim da smo u puno utakmica ove sezone pokazali da možemo igrati jako dobar nogomet, ali ne želim bježati od toga da u ovom trenutku nije situacija kakvu bismo željeli. Borba za trofej i Hajdukov dres su dovoljan motiv, dat ćemo sve od sebe kako bismo došli do uspjeha. Zahtjev je jedan jedini, a to je da damo sve što možemo za osvajanje Kupa. Pokazali smo već u utakmicama do sada da možemo odigrati kvalitetno i beskompromismo, u ovoj jednoj utakmici nema niti jedne zapreke da izađeš na teren i daš sve od sebe pa to apsolutno i očekujemo. - jasan je bio strateg Bijelih uoči posljednje utakmice sezone i derbija koji će se igrati na stadionu HNK Cibalije u Vinkovcima.

- Nemam straha, radim na najbolji mogući način, radim sve što je potrebno klubu i momčadi, sve da budemo na najboljoj mogućoj razini. Bavim se samo time da budemo dostojni finala Kupa i Hajduka. Unutar sebe imamo dovoljno snage i kvalitete da dođemo do trofeja. - poručio je za kraj Hajdukov trener.

Više u videoprilogu.

21/5/2018 - 12:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr