Mobile menu
Trener Kopić: Primjetan je bio fizički i mentalni umor, a bitno je da nema ozljeda

Trener Kopić: Primjetan je bio fizički i mentalni umor, a bitno je da nema ozljeda

 
18/7/2018 - 21:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Četvrtu pobjedu na pripremama u Sloveniji ostvarili su igrači Željka Kopića. Bijeli su svladali Dravu Ptuj rezultatom 1:0 golom Tome Bašića u 57. minuti dvoboja. Razlika je mogla biti i veća u korist hajdukovaca, ali teške noge od napornih priprema utjecali su na konačnu izvedbu Kopićevih igrača s čime se složio i strateg Bijelih poslije susreta...

- Primjetan je bio fizički i mentalni umor, naročito u prvom dijelu utakmice. Razumijem igrače s obzirom na intenzivne treninge koje smo imali posljednjih dana, bitno je da nema ozljeda. Bitno je da smo kompletirali i ovaj mini-ciklus. Očekuje nas još generalka protiv Rostova koja se igra u četvrtak. U petak se vraćamo u Split gdje ćemo prvi trening po povratku imati u nedjelju u poslijepodnevnim satima. - rekao je trener Kopić te nastavio:

- Protivnik je bio na visini zadatka, dao je svoj maksimum što je i normalno jer svatko tko igra protiv Hajduka se želi prezentirati u najboljem mogućem svjetlu. Drugo poluvrijeme kada je Drava malo pala sa snagom došli smo do kvalitetnije igre s mnogo stvorenih prilika, a na koncu i pogotka koji je odlučio pobjednika. 

18/7/2018 - 21:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr