Mobile menu
Trener Kopić nakon trećeg tjedna priprema: Zadovoljan sam, ali ima još prostora za napredak

Trener Kopić nakon trećeg tjedna priprema: Zadovoljan sam, ali ima još prostora za napredak

 
7/7/2018 - 19:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!

Hajdukova prva momčad utakmicom protiv Rudara zaključila je treći tjedan priprema za novu sezonu što smo iskoristili za kratki razgovor s trenerom Željkom Kopićem. Strateg Bijeli izrazio je zadovoljstvo načinom na koji je momčad odradila dosadašnji dio priprema te je istaknuo kako je do sada vidio mnogo pozitivnih stvari. 

- Završili smo treći tjedan priprema, iza nas je već popriličan broj odrađenih treninga te dvije utakmice kod kuće i dvije na ovom središnjem dijelu priprema u Sloveniji. Koristili smo po 22 igrača protiv Vareje i Rudara, bitno mi je da je sve prošlo bez ozljeda i da su svi dobili priliku - kazao je Kopić koji se zatim osvrnuo na utakmicu s Rudarom koja je završila rezultatom 1:1.

- Protiv Rudara smo stvorili veliki broj prilika, nedostajalo je malo koncentracije u završnici, ali jasno mi je da u ovom trenutku nemamo svježine za kvalitetno realizirati sve ono što kreiramo. Generalno sam zadovoljan načinom kako smo odigrali ove dvije utakmice, ali jasno da ima još puno prostora za napredak. 

Posebno je pohvalio pristup mladih igrača koji su na početku priprema priključeni prvoj momčadi. 

- Oni dobro rade, rekao sam da će svi dobiti priliku, a na kraju priprema ćemo vidjeti tko će se nametnuti za prvu momčad. Jedan od naših glavnih ciljeva je profilirati mlade igrače i sigurno da sam zadovoljan njihovim angažmanom, kako kroz pripreme i treninge, tako i u ovim utakmicama u kojima su participirali. 

Uoči utakmice s Rudarom u Sloveniju je stigao i novi predsjednik Uprave Jasmin Huljaj

- Sa Sašom Bjelanovićem kvalitetno surađujem na dnevnoj bazi, sada smo dobili i predsjednika kojeg ću upoznati sa svime što mora znati vezano za prvu momčad i zajedno ćemo donijeti odluke koje smatramo da su najbolje za Klub - zaključio je trener Bijelih. 

7/7/2018 - 19:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr