Mobile menu
Trener Kopić na konferenciji za medije uoči dvoboja s Rudešom

Trener Kopić na konferenciji za medije uoči dvoboja s Rudešom

 
2/3/2018 - 10:37 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 1:0 (Split, 3/3/2018)"

Nogometaši Hajduka sutra od 15 sati na Poljudu dočekuju Rudeš u sklopu 24. kola Hrvatski telekom Prve lige. Trener Željko Kopić na konferenciji za medije se osvrnuo na sve ono što se događalo proteklog tjedna te je istaknuo kako njegova momčad spremna dočekuje sutrašnji dvoboj.

- Trenutno razmišljam isključivo o pripremi utakmice, fokus je na trenažnom procesu,  imamo u kadru dovoljno igrača za sutrašnji dvoboj s Rudešom. Odlaskom Francka Ohandze doći će do određenih promjena u načinu igre, ali siguran sam da ćemo pronaći balans za ono što nas čeka dalje. Sutra očekujem Rudeš s u defenzivnom bloku s pokušajem brzih tranzicija, baš kako su i prošli put igrali protiv Hajduka, međutim siguran sam da ćemo pronaći optimalnu opciju za odgovor na takvu igru. - rekao je trener Bijelih te dodao:

- Ova utakmica dolazi nakon poraza od Belupa, dosta smo nakon toga razgovarali s igračima, s mentalnog i taktičkog aspekta, bilo je nezadovoljstva porazom što je i logično, ali mislim da smo dobrom analizom došli do određenih rješenja što ćemo pokazati u utakmici koja je pred nama. 

Više u videoprilogu.

2/3/2018 - 10:37 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr