Mobile menu
Trener Kopić: Imamo potencijala, vjerujem da ćemo na proljeće biti pravi

Trener Kopić: Imamo potencijala, vjerujem da ćemo na proljeće biti pravi

 
3/2/2018 - 16:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1Hajduk - Zrinjski 2:1
Hajduk - Zrinjski 2:1

Upisali su hajdukovci pobjedu u posljednjoj pripremnoj provjeri uoči nastavka natjecateljskog dijela sezone. U Gabeli su u sklopu Memorijala Andrije Ankovića u susretu za treće mjesto svladali momčad Zrinjskog rezultatom 2:1, a dvostruki strijelac bio je Franck Ohandza. Odigrali su Bijeli zaista dobru utakmicu po vrlo teškom i izrazito blatnjavom terenu, stvorili pregršt prilika i bili puno bolji protivnik tako da je generalka prije početka proljetnog dijela uspješno okončana. 

- Ponovno smo igrali po teškim uvjetima, ali vidjeli smo dobru utakmicu s puno tempa. Igrači koji su započeli susret igrali su svih 90 minuta. Bitno mi je da se nitko nije ozlijedio, da smo odigrali dobro i u konačnici pobijedili. Bilo je dosta dobrih stvari, s obzirom na zahtjevan travnjak po kojem se igralo. U obje utakmice smo ravnomjerno rasporedili minutažu i vidjeli ono šta nas je zanimalo uoči nastavka sezone. Imamo još osam dana do prve utakmice protiv Cibalije u Vinkovcima i napravit ćemo sve da u najboljem mogućem stanju dočekamo tu utakmicu. - govorio je poslije utakmice trener Hajduka Željko Kopić te dodao:

- Generalno sam zadovoljan s većinom odrađenih stvari tijekom pripremnog razdoblja, imali smo nekakve male ozljede, ali vjerujem da će se i taj dio vrlo brzo i kvalitetno sanirati. Veseli me da će nam se momčadi uskoro na treninzima pridružiti i Marko Futacs, oporavak Gustava Carbonierija također ide u dobrom smjeru i nadam se da ćemo brzo biti kompletirani. Imamo puno potencijala i još dosta posla, ali vjerujem da ćemo na proljeće biti pravi.

3/2/2018 - 16:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr