Mobile menu
Trener Kopić: Igrači su bili maksimalno ozbiljni, imali smo kvalitetan pristup

Trener Kopić: Igrači su bili maksimalno ozbiljni, imali smo kvalitetan pristup

 
14/1/2018 - 16:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Nogometaši Hajduka su na Poljudu u prijateljskom ugođaju pred lijepo ispunjenim tribinama pobijedili momčad Varteksa rezultatom 5:0. Prvi je to u nizu pripremnih dvoboja Bijelih koje će odigrati sve do početka proljetnog dijela sezone. 

- Prije svega bih naglasio zadovoljstvo kompletno odrađenim prvim tjednom priprema. Bitno mi je da su igrači bili maksimalno ozbiljni, da su bez obzira na umor ispoštovali sve zahtjeve i imali kvalitetan pristup. Hvala svim ljudima koji su došli na Poljud, drago mi je što je bila pozitivna atmosfera. Dali smo u nastavku priliku našoj mladosti, mislim da svi koji su došli na stadion mogu biti zadovoljni. - rekao je poslije utakmice Hajdukov trener Željko Kopić.

Par riječi rekao je o igračima koji nisu nastupili u današnjem susretu...

- Hysen Memolla ima problema od prije, o čemu računa vodi liječnička služba. Andre Fomitschow je također imao manjih problema te s njim i kapetanom Zoranom Nižićem nismo htjeli riskirati. Nije bilo potrebe za tim.

Hajdukovci su gotovi sa splitskim dijelom priprema. Sada slijedi odlazak u Tursku gdje će se raditi ukupno 16 dana, a planirana su i tri pripremna dvoboja. Zadovoljan je Hajdukov trener odrađenim u dosadašnjem dijelu trenažnog procesa...

- Generalno je bilo dobro, bitno mi je da nema ozljeda i većih problema. Vrlo bitan mi je kontekst rada na treninzima. U Turskoj će naglasak biti na treninzima, imamo kvalitetne protivnike i uvjete za rad te ćemo napraviti sve da boravak što kvalitetnije iskoristimo. Dat ću sve od sebe da prenesem svoju ideju igre, da budemo taktički pravi, te od Vinkovaca na dalje prikažemo kvalitetan nogomet. Ambicije su odraditi što bolje pripreme. Svaka utakmica koja nam slijedi je najbitnija i tako ćemo se i postaviti od početka proljetnog dijela sezone. - zaključio je na kraju.

14/1/2018 - 16:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr