Mobile menu
Trener Kopić i Stanko Jurić uoči utakmice Hajduk - FCSB

Trener Kopić i Stanko Jurić uoči utakmice Hajduk - FCSB

 
8/8/2018 - 20:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - FCSB 0:0 (Split, 9/8/2018)"

Hajduk sutra od 20.45 sati na Poljudu dočekuju rumunjsku momčad FCSB u prvoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. Trener Željko Kopić istaknuo je da su igrači spremni za sutrašnji dvoboj te da s nestrpljenjem čekaju početak utakmice. 

- Očekuje nas utakmica sa FCSB, rumunjskom ekipom o kojoj imamo veliki broj informacija, znamo da posjeduju vrlo jak napadački potencijal, inzistiraju na igri, imaju mnogo dobrih strana, ali i neke loše koje ćemo nastojati iskoristiti. Vjerujem da ćemo prikazati kvalitetan nogomet i ostvariti dobar rezultat pred uzvrat u Bukureštu. Pri odabiru igrača za sutrašnju utakmicu sigurno ću se voditi i njihovim karakterom, to je jedna od primarnih stvari u selekciji, još po mom dolasku smo pričali o tome što je DNK Hajduka i baš zato mi je drago što je Stanko Jurić iskoristio svoju šansu jer on ide u kontekst igrača koji imaju karakter i energiju koja nam sigurno može pomoći - između ostalog je kazao trener Kopić uoči utakmice 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. 

Dvoboj je najavio i Stanko Jurić, mladi veznjak koji je u svoje prve dvije službene utakmice za Bijele zabio dva pogotka. 

- Znamo koliko bi pobjeda značila našim navijačima, dat ćemo sve od sebe da uspijemo, borit ćemo se do kraja za taj cilj. Cijeli život sam čekao priliku koja mi se sada pružila, dočekao sam je i teško ću je ispustiti. Ovo je utakmica u kojoj se cijela sezona može okrenuti na našu stranu, svjesni smo toga i zato moramo dati sve što imamo da ostvarimo što bolji rezultat - dodao je Jurić. 

Više pogledajte u videoeprilogu. 

8/8/2018 - 20:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr