Mobile menu
Trener Kopić: Generalno sam zadovoljan sa svih 90 minuta

Trener Kopić: Generalno sam zadovoljan sa svih 90 minuta

 
6/7/2018 - 20:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Nogometaši Hajduka slavili su u prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji. Bijeli su rezultatom 3:0 pobijedili bugarskog prvoligaša Vereyu, a strijelci za hajdukovce bili su Josip Radošević, Leon Kreković i Michele Šego.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu, dali smo priliku velikom broju mladih igrača. Kontrolirali smo igru i tijek događanja na travnjaku od prve do posljednje minute. Uz tri postignuta gola imali smo veliki broj šansi, dosta njih smo i promašili, ali to je i logično s obzirom na broj treninga koje smo dosad odradili. Generalno sam zadovoljan sa svih 90 minuta. - kazao je nakon susreta trener Bijelih Željko Kopić.

Treći tjedan ljetnih priprema Bijeli će zaključiti prijateljskom utakmicom protiv Rudara iz Velenja koji slavi 70. obljetnicu postojanja. Susret se igra s početkom u 17 sati, a livestream možete također pratiti preko službene stranice Kluba.

- Odlučili smo dati minutažu našim mladim igračima da vidimo koliko mogu, zadovoljan sam kako su reagirali, ali ne bih sada radio neku razliku i nekoga izdvajao. U subotu imamo utakmicu s Rudarom, za nedjelju je planiran slobodan dan nakon čega ponovno krećemo u mikro-ciklus treninga. Za sada sve teče po planu. - zaključio je Hajdukov trener.

6/7/2018 - 20:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr