Mobile menu
Trener Kopić: Do kraja prvenstva moramo biti na pravoj razini

Trener Kopić: Do kraja prvenstva moramo biti na pravoj razini

 
27/4/2018 - 10:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:0 (Koprivnica, 29/4/2018)"

Nogometaši Hajduka u 28. kolu HT Prve HNL u nedjelju od 19 sati gostuju kod Slaven Belupa u Koprivnici. Trener Bijelih Željko Kopić na današnjoj konferenciji za medije najavio je utakmicu. 

- Igramo protiv ekipe koja se u prijelaznom roku dodatno pojačala, igraju u sustavu s tri ili četiri igrača nazad, znam što nas očekuje i pripremit ćemo se za taj susret na najbolji mogući način. U prošloj utakmici protiv njih na Poljudu imali smo 70 posto posjeda, dominirali smo, ali uvijek postoji mogućnost kontranapada iz kojeg su oni došli do bodova. Ipak, u utakmici koja je pred nama očekujem ih u nešto otvorenijoj formaciji. Očekujem jedan jako kvalitetan dvoboj - kazao je Kopić koji je pri tom upitan da li je zadovoljan dosadašnjim rezultatima. 

- Došao sam u Klub u specifičnom trenutku, imali smo zahtjevan raspored, međutim uspješno smo svladali sve prepreke. Tu strši poraz od Belupa, ali neke egal utakmice su otišle na našu stranu. Ponosan i zadovoljan jesam, ali ne mogu reći "sve je bilo super, nema veze što smo neke utakmice izgubili". Jedan od ciljeva bio je pobijediti Dinamo i ostaje žal za tom utakmicom. Na nama je da sve to ostavimo iza sebe i do kraja prvenstva moramo biti na pravoj razini - zaključio je trener Bijelih. 

Više pogledajte u videoprilogu. 

27/4/2018 - 10:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr