Mobile menu
Trener Kopić: Bili smo rastrčani, jaki na lopti, stvorili smo mnogo prilika...

Trener Kopić: Bili smo rastrčani, jaki na lopti, stvorili smo mnogo prilika...

 
19/7/2018 - 23:25 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4Rostov - Hajduk 0:4
Rostov - Hajduk 0:4

Hajduk je uvjerljivom pobjedom protiv ruskog Rostova zaključio središnji dio priprema uoči početka nove sezone. Trener Željko Kopić ne krije zadovoljstvo načinom na koji je momčad radila na treninzima te pristupom u svih šest utakmica odigranih u Sloveniji i Austriji. 

- Vrlo sam zadovoljan kako smo prošli kroz ovaj tjedan u kojem smo imali dvije utakmice. Protiv Rostova smo odigrali na visokom nivou, igrači su bili rastrčani, jaki na lopti što je rezultiralo s četiri pogotka, a raduje me i činjenica da smo pored toga stvorili veliki broj prilika. Čvrsto smo ulazili u duele, uzeli smo dosta ničijih lopti, držali smo posjed i određivali ritam utakmice. Generalno, bila je ovo jako dobra utakmica - kazao je trener nakon pripremnog ogleda s ruskim prvoligašem. 

Posebno je istaknuo pristup igrača na pripremama u Pohorju. 

- Ukupno gledajući mislim da smo se jako dobro pripremili, radilo se kvalitetno i naporno. Igrači će u subotu dobiti slobodan dan, a od nedjelje startamo s treninzima i završnim pripremama prije početka sezone. Cilj nam je bio izvući maksimum od pojedinaca, ali u momčadskom pogledu. Smatram da smo to uspjeli napraviti, međutim još uvijek ima prostora za napredak.

Osvrnuo se i na suparnika u 2. pretkolu Europske lige, bugarsku Slaviju iz Sofije. 

- Moji pomoćnici Toni Golem i Zlatko Bašić su pratili utakmice Slavije s Ilves Tampereom. Moramo napraviti analizu viđenog, dobro ćemo se pripremiti jer nam je cilj prolaz u sljedeću fazu. Bit će to moja prva europska utakmica, lijep je osjećaj, ali za mene je to utakmica kao i svaka druga u Hajduku, jednako važna, zbog čega želim dobru igru i rezultat - zaključio je Kopić. 

19/7/2018 - 23:25 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr