Mobile menu
Trener Karoglan: Varaždin je dobra momčad, ali fokus je na nama da budemo bolji!

Trener Karoglan: Varaždin je dobra momčad, ali fokus je na nama da budemo bolji!

 
11/11/2023 - 11:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 3:1 (Split, 12/11/2023)"

Hajdukov trener Mislav Karoglan na konferenciji za medije održanoj u subotu najavio je susret 15. kola SuperSport HNL u kojem Bijeli u nedjelju s početkom u 16:30 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu. Strateg Bijelih na početku je dao podršku treneru Varaždinaca Mariju Kovačeviću kojemu je nažalost dijagnosticiran karcinom, ali koji će voditi goste u poljudskom ogledu...

- Zaželio bih Mariju Kovačeviću puno zdravlja i hrabrosti. Čuo sam se s ljudima iz stožera, zaželio sam mu sreću. Dat će Bog da bude sve u redu. Igrali smo 14 kola. To je zanemariv uzorak. Nismo ni blizu. Sve je to u bod, Dinamo ima dvije utakmice manje. Fokus je na nama da budemo bolji. Analizirali smo utakmicu u Osijeku, nemamo nikakvih razloga da letimo. Svaka utakmica u ovoj ligi je teška. Prije par kola smo bili pokojni, a sad odjednom favoriti. Nit smo bili pokojni, nit smo sada favoriti. Forma nije linearna, gledam ja i druge kako igraju. Ne trebamo se bojati i pokušati biti bolji. 

Pohvalio je i momčad Varaždina koja ove sezone ima samo dva poraza...

- Varaždin je dobra momčad, imaju duplo manje poraza od Hajduka. Moram ih pohvaliti, neke stvari rade bolje od drugih. Trener radi izvanredno, igraju se nogometa. Imaju izvanrednu veznu liniju, vratar odličan. Lijepo ih je gledati, rasterećeni su. Uvijek je glavobolja kako ih stisnuti. Kada pripremam utakmicu uzmem u obzir puno opcija, a onda jednu prezentiram igračima. Rijetko ih tko uspije stisnuti. Nisu laki za usmjeriti.

11/11/2023 - 11:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr