Mobile menu
Trener Karoglan uoči utakmice Hajduk - Varaždin

Trener Karoglan uoči utakmice Hajduk - Varaždin

 
26/2/2024 - 19:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 5:0 (Split, 27/2/2024)"

Nogometaši Hajduka u utorak s početkom u 18 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu utakmicu 1/4 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Susret je na konferenciji za medije najavio trener Mislav Karoglan

Na početku se osvrnuo na susret s istim suparnikom odigran u subotu u Varaždinu, a koji je završio rezultatom 1:1. 

- Imali smo iskreni razgovor u nedjelju. Neke stvari smo kazali, bili smo realni. Odgovornost je najveća na meni, međutim od svakog igrača Hajduka se očekuje izražena osobnost. Momci su odlično reagirali na sastanak. Nakon dugo godina smo mi na današnji datum bod od prvog mjesta. Mislim da smo na dobroj poziciji. Bitno je da do reprezentativne stanke izguramo kako treba, a onda ćemo se ekipirati - kazao je trener Karoglan. 

Upitan je za doprinos igrača koji su ušli s klupe. 

- Igrači su profesionalci. Imali smo mi dobrih ulazaka s klupe, Dajaku, Kalik. Nekad treba vremena da uđeš u ritam, pogotovo kada je utakmica nervozna, treba više kvalitetnijih odluka. Očekivao sam više od igrača s klupe, to je prilika da želiš startati. U prvom dijelu je bilo dobrih ulazaka s klupe, Benrahou protiv Lokomotive, Dajaku... Sada je to bilo nešto lošije, ali treba dati podršku igračima, da i oni preuzmu odgovornost. Igrač Hajduka mora unositi prevagu kada uđe s klupe.

Koliko će ova utakmica biti drukčija u odnosu na onu prvenstvenu u Varaždinu?

- Kup nosi zamke, ali moramo proći. Uvijek je to trofej, bez obzira na to što je osvojen dvije godine zaredom. Ne vidim razloga da ne budemo optimalni. Prolazak u polufinale je cilj. Bolje je igrati doma, to ti daje dodatnu motivaciju.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

26/2/2024 - 19:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr