Mobile menu
Trener Karoglan: Respektiramo Osijek, ali fokus je na nama

Trener Karoglan: Respektiramo Osijek, ali fokus je na nama

 
7/11/2023 - 10:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 0:1 (Osijek, 8/11/2023)"

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 17 sati igraju protiv Osijeka na Opus Areni zaostalu utakmicu 3. kola SuperSport HNL. Susret je najavio trener Bijelih Mislav Karoglan na konferenciji za medije održanoj na Poljudu. 

- Svaka utakmica je priča za sebe. Onaj poraz je bio bolan za nas, Osijek je tada promijenio trenera pa im je to donijelo pozitivan šok. Ovaj put igramo u gostima, priča je drugačija i radujem se utakmici. Radimo maksimalno na opuštanju ekipe. Želimo igrati brže i u zadnjoj trećini moramo preuzimati više rizika. Protiv Rudeša smo u prvom dijelu bili stalno u zadnjoj trećini, ali tu se traži puno brzih dodavanja i driblinga. Ja sam dosta opušten tip u svlačionici, uvijek igračima govorim da ne trebaju misliti o rezultatu nego o načinu na koji igraju - kazao je u uvodu trener Karoglan pa se osvrnuo na sutrašnjeg suparnika: 

- Očekujem agresivan Osijek na domaćem terenu i imat ćemo plan da pokušamo smirit to i dati gol, jer za pobijediti u gostima moraš dati gol više. Osijek je ozbiljna momčad, ali ja vjerujem da i mi imamo nešto za reći. Trebamo iskontrolirati situacije na drugim loptama. Respektiram Osijek, ali fokus je na nama. Vraćaju nam se Filip i Marko i to nam donosi dodatnu kvalitetu u odnosu na zadnju utakmicu - istaknuo je Hajdukov strateg. 

Cijelu konferenciju za medije trenera Mislava Karoglana uoči gostovanja u Osijeku pogledajte na Hajduk Digital TV. 

7/11/2023 - 10:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr