Mobile menu
Trener Karoglan: Imamo plan, čeka nas teška utakmica, trebamo biti precizni

Trener Karoglan: Imamo plan, čeka nas teška utakmica, trebamo biti precizni

 
1/12/2023 - 14:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 3:0 (Split, 2/12/2023)"

U posljednjoj utakmici na Poljudu u aktualnoj kalendarskoj godini nogometaši Hajduka odmjerit će snage s Goricom u subotu s početkom u 17.30 sati. Susret 17. kola SuperSport HNL na konferenciji za medije najavio je trener Bijelih Mislav Karoglan

- Očekujem kvalitetnu Goricu, igraju kroz pressing, tu su stvarno kvalitetni. Primili su samo devet golova u prvenstvu, pretendenti su za Europu. Sviđa mi se kako igraju, čeka nas izuzetno teška utakmica. Imamo plan za svakog protivnika, moramo se prilagoditi planu, kada možemo pritisnuti to i napraviti. Nekada se moraš i spustiti. Treba biti precizan - istaknuo je Hajdukov trener. 

Upitan je gdje njegova momčad ima mjesta za napredak. 

- Jako loše ulazimo u drugo poluvrijeme, ali svugdje ima prostora za napredak.

Hajduk je na prvom mjestu, u nizu od šest uzastopnih pobjeda. Pitanje predstavnika medija je da li treneru i momčadi to stvara opterećenje. 

- Ne, dapače. Gledam nogomet na drugi način, kroz drugačije oči nego mediji. Sve je to kod nas od nedjelje do nedjelje. Jedan dan pukovnik, drugi dan pokojnik. Moramo gledati sadašnji trenutak, Goricu, popodnevni trening. Kao osoba sam i više nego s dvije noge na podu - zaključio je trener Karoglan. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

1/12/2023 - 14:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr