Mobile menu
Trener Jens Gustafsson i kapetan Lovre Kalinić uoči početka nove sezone

Trener Jens Gustafsson i kapetan Lovre Kalinić uoči početka nove sezone

 
16/7/2021 - 13:53 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 2:2"
Trener Gustafsson i Lovre Kalinić uoči početka sezoneTrener Gustafsson i Lovre Kalinić uoči početka sezoneTrener Gustafsson i Lovre Kalinić uoči početka sezoneTrener Gustafsson i Lovre Kalinić uoči početka sezoneTrener Gustafsson i Lovre Kalinić uoči početka sezoneTrener Gustafsson i Lovre Kalinić uoči početka sezone
Trener Gustafsson i Lovre Kalinić uoči početka sezone

Nogometaši Hajduka u subotu započinju novu sezonu prvenstvenom utakmicom u Zagrebu protiv Lokomotive (18:55 sati). Uoči susreta u Kranjčevićevoj, trener Hajduka Jens Gustafsson i kapetan Lovre Kalinić održali su konferenciju za medije na kojoj su najavili novu natjecateljsku sezonu. 

- Pripremali smo se šest tjedana i osjećamo se spremni za sezonu. Uzbuđeni smo i zaista se veselimo sutrašnjoj utakmici. Osjećamo se dobro i mislim da imamo dobru momčad za početak sezone. Spreman sam. Nikada ne bih želio drugačiji pritisak, jer mislim da je Hajduk klub koji treba imati takva očekivanja. Borit ćemo se svaki dan da pobijedimo, ali gotovo je nemoguće ostati neporažen i sigurno ćemo gubiti utakmice tijekom sezone. Važno je da se iz svakog poraza izdignemo i nešto iz njega naučimo - rekao je među ostalim strateg Bijelih.

- Nova je sezona, nova energija u klubu. Sve je jako pozitivno. Nadam se da ćemo mi igrači to opravdati na terenu. Doveli smo par igrača koji nisu bili s nama prošle godine. Nadamo se još boljim rezultatima i pozitivnijoj atmosferi. Drago nam je radi povratka navijača na tribine. - poručio je kapetan Hajduka Lovre Kalinić.

Kako je izgledao možete pogledati na aplikaciji Hajduk Digital TV.  

16/7/2021 - 13:53 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr