Mobile menu
Trener Jens Gustafsson i Gergő Lovrencsics uoči uzvratne utakmice s Tobolom

Trener Jens Gustafsson i Gergő Lovrencsics uoči uzvratne utakmice s Tobolom

 
28/7/2021 - 09:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Tobol - Hajduk 4:1 (Kostanay, 29/7/2021)"

Nogometaši Hajduka u četvrtak od 17 sati po srednjoeuropskom vremenu igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europa Konferencijske lige protiv Tobola u kazahstanskog Kostanayu. Prije polaska na put susret su najavili trener Bijelih Jens Gustafsson i Gergő Lovrencsics.

-  Prvu utakmicu smo pobijedili 2:0. Znam da sam prije tog susreta rekao da bi bio zadovoljan s tim rezultatom. Mogli smo zabiti još koji pogodak, ali Tobol je jako dobra momčad. Čeka nas dug put, međutim dobro smo pripremljeni i učinit ćemo sve da prođemo dalje. Svi koji su u momčadi su važni. Na put idu 23 igrača. Neki igrači su izvan stroja zbog manjih ozljeda, a Marko Livaja ne ide na put. Radio je naporno da bude spreman, ali neće ići s nama - između ostalog je istaknuo trener Gustafsson. 

- U europskim kvalifikacijskim susretima svaka je utakmica važna Igrao sam već ranije u Kazahstanu, znam koliko je teško tamo igrati zbog dugog puta, vremenske razlike. Idemo u Kazahstan pobijediti, a ne čuvati prednost - dodao je Lovrencsics.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati na aplikaciji Hajduk Digital TV . 

28/7/2021 - 09:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr