Mobile menu
Trener Ivan Leko: Zadovoljan sam, imali smo dobrih deset dana

Trener Ivan Leko: Zadovoljan sam, imali smo dobrih deset dana

 
15/1/2023 - 15:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2023. (Pripreme u Novigradu)"

Trener Ivan Leko dao je svoj završni komentar nakon posljednje utakmice istarskog dijela priprema u kojoj je Hajduk odigrao 1:1 s češkim prvoligašem Slovácko.

- Zadovoljan sam, imali smo dobrih deset dana. Upoznali smo se s načinom rada, s načinom igre. Mislim da je svima jasno što želimo u svim fazama igre. Napredujemo, a ovo je tek početak nečega. Slovácko je momčad koja je igrala u skupini Konferencijske lige. Odmah se vidi da je teško, da su spremni, dobri. Moramo naučiti patiti, ići preko limita kad je teško. Zato nam je jako dobro došla ova utakmica. Pokazala nam je dobre stvari i ukazala na stvari na kojima moramo raditi - započeo je trener Leko pa dodao: 

- Puno se trudimo u komunikaciji s igračima, cijeli stožer, da bi smislili kao jedno, anticipirali. Znamo da nam je to baza za budući uspjeh. Ovo su neke naznake nečega. Daleko je to od pričanja da je to Hajduk kakvog bi željeli gledati. Ali, lijepo je vidjeti da imamo dobrih momenata. S teškim radom moramo doći do toga da ti dobri trenuci što više traje. Nama su pripreme svaki dan. Cilj nam je napredovati iz dana i sve napraviti da bi sljedeću utakmicu dobili. Energija je dobra, atmosfera je dobra. Ima dosta detalja koji moraju biti bolji i sigurno će tako biti. 

Cijelu trenerovu izjavu na kraju priprema u Istri pogledajte na Hajduk Digital TV. 

15/1/2023 - 15:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr