Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Rijeka - Hajduk

Trener Ivan Leko uoči utakmice Rijeka - Hajduk

 
15/4/2023 - 11:11 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 2:0 (Rijeka, 16/4/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18 sati igraju protiv Rijeke na Rujevici u okviru 29. kola SuperSport HNL. Utakmicu je na konferenciji za medije održanoj u subotu na Poljudu najavio trener Ivan Leko

- Čeka nas teška utakmica, Rijeka je po broju osvojenih bodova najbolja u 2023. godini, mladi su, poletni, dobro igraju nogomet s dobrim trenerom. Mi dolazimo oslabljeni. Dobar izazov za nas. Da pokažemo da nismo 11 ili 12 igrača, nego grupa od 17 ili 18 igrača koja može odoljeti pritisku - započeo je strateg Bijelih pa se osvrnuo na izostanke Marka Livaje i Filipa Krovinovića koji zbog tri žuta kartona ne konkuriraju za ovu utakmicu. 

- Marka se ne može zamijeniti. Ne može ni Real zamijeniti Benzemu, a ni City Haalanda. On je nama najbolji u svemu, ključan, lider. Pokušat ćemo igrati nešto drugo i dobiti na drugačiji način.

Upitan je trener Bijelih i što očekuje u posljednjih osam utakmica ove sezone. 

- U sportu vas nitko ne pita kako ste otvorili sezonu, već kako ste završili. To vrijedi za igrače, trenere, predsjednike, direktore. Što više pobjeda imaš više šansi za nešto osvojiti, za novi ugovor, transfer. Svi mi imamo individualne ambicije. Neće te nitko pitati kakav si bio prije. Svatko treba naći svoju motivaciju i ubaciti je u grupnu - zaključio je trener Leko. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

15/4/2023 - 11:11 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr