Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Lokomotiva - Hajduk

Trener Ivan Leko uoči utakmice Lokomotiva - Hajduk

 
5/5/2023 - 15:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:3 (Zagreb, 7/5/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 19.20 sati gostuju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj u okviru 33. kola SuperSport HNL. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Ivan Leko

- Očekujemo otvorenu utakmicu protiv protivnika koji je najmlađu u ligi, trkački najbolji, najagresivniji. To dolazi zbog godina, mladosti. Igraju nogomet koji svi vole gledati. Već godinama iz Lokomotive izlaze dobri igrači. Želimo parirati energijom, trkom, fizikom, iskoristiti kvalitete koje imamo. Drugačija smo ekipa koja bi trebala pokušati doći i izdominirati. Trebat će dosta trčati, i koristiti našu kvalitetu - kazao je trener Leko u najavi susreta. 

Još su četiri susreta do kraja prvenstva. 

- Želimo kroz svaki trening, svaku minutu i utakmicu vidjeti kako se tko ponaša, koliko je tko gladan, motiviran. Puno je stvari što se želi vidjeti. Nama je za tri tjedna utakmica sezone. Da bi tu bili dobri, moramo biti dobri u tri prvenstvene utakmice prije toga. Sve je to povezano. Nemamo mjesta za kalkulacije. Rezultatski bi sada bio idealan moment nekima dati šanse - dodao je trener Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

5/5/2023 - 15:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr