Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Varaždin

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Varaždin

 
21/4/2023 - 15:19 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:0 (Split, 22/4/2023)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.10 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu utakmicu 30. kola SuperSport HNL. Susret je na konferenciji za medije održanoj u petak najavio trener Bijelih Ivan Leko

- Kada se pogledamo tri utakmice ove sezone, dobili smo ih sve, a mogli smo ih sve tri izgubiti. Zadnju utakmicu smo ih dobili tek kad su ostali s igračem manje. Meni se sviđa gledati to kako igraju, visoki presing, napadaju visoko. Sigurno nas čeka jedna zahtjevna utakmica. Za Hajduk je svaka utakmica bitna, jednako ću se veseliti pobjedi i jednako ću tugovati nakon poraza, imali mi bod ili 50 manje od prvog. Moraš svoje pokušati napraviti na najbolji mogući način - kazao je trener Leko o sutrašnjoj utakmici, a zatim je poželio sreću juniorima koji nastupaju na završnici Lige prvaka mladih u Ženevi. 

- To je ogromna stvar za klub i za svakoga od tih momaka, trenera i svih ljudi iz Akademije. Ja se isto često sjetim kad sam ja ušao ovaj klub s 10 godina. I sad ti momci imaju jednu takvu priliku i odmah me uhvate emocije. Htio bih im poslati puno pozitivne energije i zaželjeti im da se prezentiraju na najbolji mogući način - zaključio je. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

21/4/2023 - 15:19 sati
Prva momčad