Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Slaven Belupo

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Slaven Belupo

 
17/3/2023 - 15:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 1:0 (Split, 18/3/2023)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 18.10 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu utakmicu 26. kola SuperSport HNL. Posljednji je to susret uoči reprezentativne stanke, a u petak ga je na konferenciji za medije najavio naš trener Ivan Leko

- Slaven Belupo je jako dobra ekipa, imam ogroman respekt prema kolegi Zekiću koji je svoj karakter i mentalitet uspio prenijeti na svoje igrače. Teško ih je izdominirati i stvarati im šanse, primili su samo pet golova u nastavku sezone i mogu igrati dva do tri različita načina nogometa. Mi moramo igrati tako da lopta ide brzo, treba nam promjena tempa kroz posjed i puno trke bez lopte u zadnjoj trećini. Ne smijemo raditi neforsirane pogreške jer imaju brze igrače i dobri su u tranziciji. Nakon ove utakmice slijedi i reprezentativna stanka, a to znači da ovi bodovi vrijede duplo. Pobjeda prije stanke donosi dva tjedna mira, a poraz suprotno - istaknuo je trener Leko. 

Strateg Bijelih iskoristio je ovu priliku i kako bi čestitao juniorskoj momčadi na plasmanu u polufinale Lige prvaka mladih. 

- Napravili su ogroman uspjeh, lijepo je osjetiti ljubav i ponos naših navijača. Momci, treneri i cijela Akademija zaslužuju čestitke. Svima nam to daje dodatnu motivaciju i vjeru da je moguće pobjeđivati bolje ekipe. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV . 

17/3/2023 - 15:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr