Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Šibenik

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Šibenik

 
20/1/2023 - 14:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Konferencija za medija trenera Leke uoči utakmice Hajduk - ŠibenikKonferencija za medija trenera Leke uoči utakmice Hajduk - ŠibenikKonferencija za medija trenera Leke uoči utakmice Hajduk - ŠibenikKonferencija za medija trenera Leke uoči utakmice Hajduk - ŠibenikKonferencija za medija trenera Leke uoči utakmice Hajduk - Šibenik
Konferencija za medija trenera Leke uoči utakmice Hajduk - Šibenik

U prvoj utakmici nastavka sezone Hajduk u nedjelju s početkom u 15 sati, u okviru 18. kola SuperSport HNL, igra protiv Šibenika na Poljudu. Susret je najavio trener Ivan Leko na konferenciji za medije održanoj u petak prije početka jutarnjeg treninga. Bit će to njegov trenerski debi u službenim utakmicama. 

- Fokus je samo na treningu i na pripremi ekipe, tako da uopće ne razmišljam o nekim prevelikim emocijama i mislim da je to bolje za trenera započeo je trener Bijelih pa nastavio:

- Nastojimo kroz svaki trening, razgovor i analizu napraviti grupu od 16 igrača koji konkuriraju za početi utakmicu, ne skrivamo previše toga. Svaki naš trening je u funkciji pripreme za utakmicu, vjerujemo da naš nogomet treba biti bolji od suparničkog da bi pobjeđivali. Zadovoljan sam odgovorom igrača na naše zahtjeve. Nitko od igrača kod mene ne kreće od nule, svatko ima svoj status, a na tebi je da ga pojačaš ili izgubiš. 

Osvrnuo se i na momčad Šibenika.

- Možemo samo pretpostaviti što će igrati na bazi nekoliko njihovih zadnjih utakmica. Pokazali smo igračima što mogu očekivati, nastojimo saznati svaki detalj, ali protivnik će na kraju odlučiti na koji način će se pripremiti. Mi moramo biti spremni na nekoliko scenarija i zato je kvaliteta treninga vrlo važna - kazao je trener Leko. 

Cijelu konferenciju za medije trenera Ivana Leke uoči utakmice sa Šibenikom pogledajte na Hajduk Digital TV.  

20/1/2023 - 14:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr