Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Rijeka

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Rijeka

 
3/2/2023 - 11:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:2 (Split, 5/2/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17.30 sati na Poljudu igraju protiv Rijeke u okviru 20. kola SuperSport HNL. Trener Ivan Leko najavio je susret na konferenciji održanoj u petak u Novinarskom salonu na Poljudu, a najprije se osvrnuo na prošlo kolo u kojem su Bijeli doživjeli poraz u Puli. 

- Nakon utakmice u Puli sam bio iskren s igračima, kao i uvijek, rekao sam im što osjećam. Bolno je izgubiti 3:0, nema tu puno priče, protivnik je bio bolji. Mi iz te utakmice moramo učiti i ne zaboraviti taj osjećaj boli. Mi smo prošle nedjelje imali dovoljno kvalitete na terenu, klupi i tribinama da bi pobijedili. Bilo bi kukavički sada tražiti alibije - započeo je trener Leko pa se okrenuo sljedećem suparniku: 

- Naš plan je biti bolji. Naš plan B i plan C je napraviti plan A boljim. Pričali smo još nakon Šibenika da je to daleko od idealnog Hajduka kakvog bi mi željeli. Slijedi nam utakmica s Rijekom koja je na dva gostovanja osvojila četiri boda. Imaju novog trenera, nekoliko novih igrača, novu energiju. Imamo respekt prema protivniku, ali isto tako vjerujemo u sebe, ono što radimo i igramo. Naš i njihov nogomet je različit, vidjet ćemo u nedjelju čiji je bolji - kazao je Hajdukov trener. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

3/2/2023 - 11:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr