Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Lokomotiva

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Lokomotiva

 
22/9/2023 - 16:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:0 (Split, 23/9/2023)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.15 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 9. kola SuperSport HNL. Susret je na konferenciji za medije najavio trener Ivan Leko

- Utakmica protiv Lokomotive je dobar izazov za nas, mentalno i fizički moramo biti spremni za ekipu koja će sigurno doći na Poljud bez respekta. Oni su dobra i atraktivna ekipa za gledati, a mi moramo biti na oprezu - najavio je trener Leko susret. 

Upitan je o atmosferi u svlačionici. 

- U mojoj svlačionici se ne događa ništa što se ne događa u nekim drugim svlačionicama. Ništa. U mojoj svlačionici su iskreni odnosi i meni je i dalje gušt ući u nju. Kaže se svašta kad se izgubi, isto kao i nakon termina kad igrač u pivo i pizzu, ali onda sutra ideš dalje. Veseli me što je utakmica sutra, da svi zajedno pokažemo u nezgodnom trenutku kakva je zapravo atmosfera.

Trener Leko u ovom susretu i dalje ne može računati na ozlijeđene Pukštasa i Dialloa te Šarliju koji ima tri žuta kartona. Prvi put će za nastup konkurirati novi krilni napadač Aleksandar Trajkovski.

- Trajkovski puno želi, motiviran je, uklopio se brzo jer je to mentalitet sličan našem. Bit će s nama. Nije dugo trenirao grupno, možda već debitira protiv Lokomotive. Može igrati desetku, špicu, polu lijevo. Nije krilni igrač linije, ima dobru završnicu. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

22/9/2023 - 16:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr