Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Istra 1961

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Istra 1961

 
6/4/2023 - 14:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 2:2 (Split, 7/4/2023)"

Nogometaši Hajduka u petak s početkom u 18.10 sati igraju protiv Istre 1961 na Poljudu u okviru 28. kola SuperSport HNL. Susret je na konferenciji za medije najavio trener Ivan Leko

Na početku se osvrnuo na posljednji dvoboj s Istrom 1961 u kojem su Bijeli na Aldo Drosini početkom drugog dijela sezone poraženi s 3:0. 

- Taj poraz puno peče. To je bio početak naše loše serije, ta utakmica je bolna pogotovo kada se sjetimo da nismo bili loši na početku i da su nam poništena dva gola. Ovo je sad neka nova utakmica, ekipe su u drukčijim momentima, ali neki ožiljci postoje - kazao je Hajdukov strateg pa nastavio: 

- Istra je dobra, igraju svoje. Mi smo izgubili pet bodova od njih, tako da je to tradicionalno nezgodan protivnik za nas. Možemo pretpostaviti što će oni igrati, a što se tiče nas, jednostavno je, moramo biti bolji. Čim padnemo intenzitetom i ne pratimo zahtjeve, imamo problema. Ja očekujem jedan dobar Hajduk, motiviran i fokusiran. Istra voli posjed, igraju od vratara. Ali u tim ključnim momentima mijenjaju, adaptiraju se, kao što su i protiv nas. Mi možemo pretpostavljati što će protivnik raditi, ali moramo imati rješenje za dvije ili tri mogućnosti. Definitivno vodimo računa o statistici, brojke ne lažu i koristimo ih za anticipiranje onoga što će se dogoditi - dodao je. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

6/4/2023 - 14:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr