Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Gorica

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Gorica

 
17/2/2023 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 2:1 (Split, 19/2/2023)"

Hajduk u nedjelju s početkom u 17.10 sati igra protiv Gorice na Poljudu u okviru 22. kola SuperSport HNL, a susret je na konferenciji za medije održanoj u petak najavio trener Bijelih Ivan Leko

- Atmosfera nakon pobjede u Varaždinu je bolja, ali to nas ne smije zavarati. Rezultatski je visoka pobjeda ali puno momenata je bilo 50-50, moglo je otići na obje strane, otišlo je na našu. Ovaj tjedan radili smo na tome da budemo bolji i da pokušamo pobjeđivati na još dominantniji način - osvrnuo se trener Leko na dvoboj s Varaždinom u kojem je Hajduk pobijedio rezultatom 4:1. 

Okrenuo se zatim Gorici. 

- Ovakve utakmice su najteže, igramo protiv ekipe koja je zadnja na tablici, ali činjenica je da ih rezultat nije pomazio, a to lako može stvoriti osjećaj da će biti lako. Nisu oni lošiji od drugih, vidjelo se to i u zadnjoj utakmici u kojoj su poraženi od Rijeke, a bili su jako opasni. Imaju agresiju, snagu i vertikalnost. MI ćemo nastojati igrati naš nogomet, fokus je na poboljšanju naše igre, svjesni smo da je ogroman posao pred nama - dodao je trener Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV . 

17/2/2023 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr