Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Dinamo

Trener Ivan Leko uoči utakmice Hajduk - Dinamo

 
29/4/2023 - 15:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:0 (Split, 30/4/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18 sati igraju protiv Dinama na Poljudu u okviru 32. kola SuperSport HNL. Trener Ivan Leko ovako je na konferenciji za medije najavio najveći derbi hrvatskog nogometa. 

-  Nastojimo se pripremiti da odigramo dobru utakmicu. Očekujemo lijepo vrijeme i puno ljudi te dvije ekipe koje igraju nogomet. Naš fokus je na teren, pokazati navijačima da smo dobri, ozbiljni, da znamo što radimo, da imamo srce i pokušat ćemo pobijediti suparnika koji je tu gdje je zasluženo - kazao je Hajdukov trener pa se na kratko osvrnuo na stanje kadra. 

- Neki igrači su se vratili. Imamo dugo internih problema. Lijepo smo trenirali s ovima koji su tu. Vidim dobar fokus i motivaciju kod igrača. Velike utakmice su za velike igrače, velike momčadi. Sve je tu da bi se odigrala dobra utakmica. Imat ćemo dovoljno igrača i kvalitete da bi pobijedili.

Upitan je koliko je ova utakmica drukčija od ostalih. 

- Ovo nije ista utakmica. To je laganje samog sebe da je kao i svaka druga. Ali, u pripremi utakmice nastojiš se baviti nogometom. Ključno je 11 na 11 na terenu. Nastojimo biti mirni, a pumpanje guma o bitnosti je nepotrebno. Treba biti miran. Svakome tko je sportaš ne treba pričati o bitnosti. 

Cijelu konferenciju za medije uoči derbija na Poljudu pogledajte na Hajduk Digital TV .

29/4/2023 - 15:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr