Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči utakmice Dinamo - Hajduk

Trener Ivan Leko uoči utakmice Dinamo - Hajduk

 
24/2/2023 - 12:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 4:0 (Zagreb, 26/2/2023)"

Hajduk u nedjelju s početkom u 15 sati igra protiv Dinama u Maksimiru u okviru 23. kola SuperSport HNL. Treći je to prvenstveni derbi ove sezone, a na današnjoj konferenciji za medije najavio ga je naš trener Ivan Leko

- Ovo je najljepša utakmica za igrati, pripremati i voditi. Ne treba ti ekstra motiv, svi se jako veselimo derbiju. Situacija je takva kakva je, pokušavamo se pripremiti. Znamo da je 11 na 11, sigurno ćemo imati 11 igrača, plus najmanje pet na klupi. Moramo biti dobri, hrabri, odlučni i to je jedini put za napraviti nešto u Zagrebu - najavio je za početak trener Leko derbi na Maksimiru, a zatim se osvrnuo na suparnika: 

- Lijepo igraju, izbalansirani su. Imaju vratara reprezentativca, ključan je bio na Svjetskom prvenstvu, vezni red dominira, napad može zabiti svima. Ali derbiju često budu čvrste, ratničke utakmice i onda netko iskoči. Na to ne možeš utjecati, na taj trenutak insipracije s jedne ili druge strane. Mi imamo dobar kadar, karakterno jake igrače i vjerujemo u njih - dodao je trener Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV . 

24/2/2023 - 12:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr