Mobile menu
Trener Ivan Leko uoči gostovanja u Velikoj Gorici

Trener Ivan Leko uoči gostovanja u Velikoj Gorici

 
25/4/2023 - 17:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 0:0 (Velika Gorica, 26/4/2023)"

Hajduk u srijedu s početkom u 19.10 sati gostuje kod Gorice u okviru 31. kola SuperSport HNL. Susret je uoči polaska na put najavio trener Bijelih Ivan Leko. 

- Bit će nezgodna utakmica. Poslije poraza u Splitu u zadnjih osam utakmica su najbolji. Uzeli su najviše bodova od svih. U jakoj dobroj su formi, s dobrim samopouzdanjem. U Splitu smo protiv njih imali dosta sreće. Sigurno nas čeka teška utakmica. S psihološke strane, tri utakmice u tjedan dana. Ovo je test karaktera, motivacije, koliko možemo biti fokusirani i ozbiljni nakon dobre utakmice protiv Varaždina - kazao je Hajdukov trener kojem će i u ovoj utakmici nedostajati određeni broj prvotimaca. 

- Nije idealan scenarij, ali jučer smo napravili lijepi trening. Ima nas dovoljno da bi odigrali dobru utakmicu. Ja ne volim kalkulacije, idemo punim gasom da bi ostvarili rezultat. U velikom klubu kao što je to Hajduk svi te cijene po zadnjoj utakmici. Mi to znamo, pričamo, komuniciramo. Pun sam vjere da će momci koji budu igrali protiv Gorice biti ozbiljni, fokusirani i spremni za odigrati dobru utakmicu. Ideja je ponoviti utakmicu protiv Varaždina, pa mrvicu bolje. Lijepo je pričati, ali na nama je da nađemo motivaciju, energiju, fokus i disciplinu, da budemo stabilni i mirni - zaključio je. 

Cijelu izjavu trenera Leke uoči gostovanja u Velikoj Gorici pogledajte na Hajduk Digital TV

25/4/2023 - 17:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr