Mobile menu
Trener Ivan Leko nakon pobjede u Šibeniku

Trener Ivan Leko nakon pobjede u Šibeniku

 
1/4/2023 - 23:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 2:3 (Šibenik, 1/4/2023)"

Hajduk je rezultatom 3:2 pobijedio Šibenik na Šubićevcu u 27. kolu SuperSport HNL. Golove za Bijele postigli su Marko Livaja, Jan Mlakar i Rokas Pukštas. Za domaću momčad zabijali su Ivan Dolček i Zoran Kvržić

Trener Ivan Leko ovako je prokomentirao susret u Šibeniku i treću pobjedu Bijelih u nizu. 

- Mislim da smo bili dobri u početku, prvo poluvrijeme. Imali smo kontrolu. Marko i Yassine su bili baš dobri. Zabili smo gol, mogli još par. Prvo poluvrijeme Šibenik nije bio opasan, a mi smo i drugi dio utakmice otvorili dobro. No, jedna situacija vam može okrenuti cijelu utakmicu. Tako se i ovaj put nakon gola Dolčeka. Istina, primili smo dva gola koja nismo smjeli. Ali, moj dojam je u konačnici pozitivan. Znate, nije lako pobjeđivati u Šibeniku. Dobili su Dinama, igrali neriješeno s Osijekom, oni su ekipa koja zna što hoće. Uostalom, i Hajduk je igrao (1:1) na Šubićevcu u prvom dijelu sezone. Sve u svemu, odigrali smo jako dobrih 75-80 minuta, ali možemo i trebamo još bolje - kazao je trener Leko nakon utakmice, a zatim se posebno dotaknuo najboljeg igrača današnjeg susreta - Marka Livaje. 

-  Znate da je Livaja igrao u Šibeniku nakon neugodne ozljede i samo jednog treninga. Reći ću vam da nitko osim njega ne bi igrao u takvom stanju. On je čudo, prima injekcije i igra. To je čovjek koji ima silnu emociju prema ovom klubu i navijačima i zato se tako i ponaša. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

1/4/2023 - 23:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr