Mobile menu
Trener Ivan Leko nakon pobjede protiv Osijeka

Trener Ivan Leko nakon pobjede protiv Osijeka

 
13/5/2023 - 20:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 3:0"

Nogometaši Hajduka pobijedili su Osijek rezultatom 3:0 u 34. kolu SuperSport HNL u susretu odigranom pred više od 10 tisuća gledatelja na Poljudu. Pogotke za Hajduk postigli su Chidozie Awaziem, Dario Melnjak i Jan Mlakar

Ovako je susret na konferenciji za medije prokomentirao trener Ivan Leko čija momčad sada već više od 450 minuta nije primila pogodak. 

- Bila je ovo dobra utakmica, ali mislim da nije najbolja otkad sam tu. Kada dobiješ lako protivnika koji je osvojio sedam od devet bodova, to je dobro. Posebno mi se svidjelo 20 do 30 minuta drugog poluvremena. Čestitam momcima, u situaciji gdje ne možemo ni gore ni dolje treniraju dobro. Hvala ljudima što su na ovo vrijeme došli bodriti ekipu. Idemo se odmoriti i pripremiti za ključnih deset dana - kazao je trene Leko, a potom dodao:

- Svi zajedno dobivamo, svi zajedno gubimo. Igrači su glavni akteri. Ostali su servis da bi gledali dobar nogomet. Moji igrači su tri puta dobili Osijeka, od toga dvije ključne. Imamo puno mana, ali kada treba mi smo tu. To ide polako, ali ide na bolje. 

Cijelu konferenciju za medije trenera Ivana Leke nakon pobjede protiv Osijeka pogledajte na Hajduk Digital TV. 

13/5/2023 - 20:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr