Mobile menu
Trener Ivan Leko i Zvonimir Šarlija uoči utakmice Hajduk - PAOK

Trener Ivan Leko i Zvonimir Šarlija uoči utakmice Hajduk - PAOK

 
9/8/2023 - 18:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - PAOK 0:0"
Konferencija za medije uoči utakmice Hajduk - PAOKKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - PAOKKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - PAOKKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - PAOK
Konferencija za medije uoči utakmice Hajduk - PAOK

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju protiv grčkog PAOK-a prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. Dan ranije održana je konferencija za medije na kojoj su susret najavili trener Bijelih Ivan Leko te stoper Zvonimir Šarlija

- Svaka utakmica ima svoju priču. Uvijek želiš znati, anticipirati protivnika i njegove mane. Vjerujem u moju momčad, da možemo biti pravi i da možemo odgovoriti kvalitetom protivniku koji je iskusniji od nas, bogatiji i skuplji. Vjerujem da možemo odigrati dvije dobre partije te da imamo realne šanse proći dalje - započeo je trener Leko koji je zatim upitan boji li se da igrači ne podlegnu atmosferi. 

- Ne želim smiriti euforiju. Volimo ovo ludilo. Ali, utakmica od 21 do 23 je samo utakmica i sve ostalo je nebitno. Bitno je ostati fokusiran na nogomet. PAOK igra 10 do  takvih utakmica u Grčkoj svake sezone. Dva su pristupa. Vjeruješ li da si dobar i možeš li parirati. Ako je tako igraj svoje. Ako misliš da je protivnik pet puta bolji onda se adaptiraj. Mi se nećemo adaptirati PAOK-u, pokušat ćemo zatvoriti njihove dobre strane i napasti ih gdje su slabi. Mirnoća, fokus i disciplina su bitni. Svjesni smo da je ovo duel od 180 minuta - dodao je Hajdukov strateg. 

Zvonimir Šarlija ove sezone u Hajduk je stigao upravo iz Grčke, odnosno iz Panathinaikosa te jako dobro poznaje tamošnju ligu i klubove. 

- PAOK je kvalitetom minimalno tu u egalu s nama. Ova atmosfera neće puno utjecati na njih, navikli su doma na to. Mislim da smo mi u dobrom ritmu, a oni još uvijek nisu na svom maksimumu. Pokušat ćemo to iskoristiti. Tko bude bolji nek ide dalje. Imaju dosta jako kvalitetnih pojedinaca, širok roster, dobre igrače. Iskusna su ekipa i znaju igrati na rezultat. Jako su dobri u presingu, ako im to ne prođe, onda pokušavaju na kontre. Znat ćemo se pripremiti na to - istaknuo je Šarlija. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

9/8/2023 - 18:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr