Mobile menu
Trener Ivan Leko i Dario Melnjak uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Trener Ivan Leko i Dario Melnjak uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

 
23/5/2023 - 19:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Kup je naš! (Još će sunce sjati!)"
Konferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupaKonferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupaKonferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupaKonferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupaKonferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupaKonferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupaKonferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupaKonferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Konferencija za medije na Rujevici uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Hajduk i Šibenik u srijedu s početkom u 19 sati na riječkoj Rujevici igraju utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. U utorak prije početka službenog treninga na Rujevici dvoboj su na konferenciji za medije najavili trener Ivan Leko i Dario Melnjak

- Došli smo do za nas ključne utakmice o kojoj pričamo tjednima. Momčad dobro trenira, mirni smo. Dolazimo puni samopouzdanja i vjere u našu kvalitetu. Znamo što je Kup, da je razlika u kvaliteti i formi nebitna. Imamo puno primjera u bližoj i daljoj prošlosti, puno smo pričali o tome. Bit će sigurno odlična atmosfera, to su najljepše utakmice u svim zemljama. Moramo napraviti sve da dobijemo - istaknuo je trener Leko na otvaranju konferencije za medije pa dodao: 

- Imam grupu momaka koja je svjesna svega. Svi znamo da se svaka utakmica mora odigrati. U kupu favoriti ne postoje. Postoji fokus, mirnoća i koncentracija na nogomet.

Na njegove riječi nadovezao se Dario Melnjak, jedan od Hajdukovih junaka iz prošle sezone u kojoj je Hajduk osvojio trofej Hrvatskog nogometnog kupa.

-  Gušt je opet biti u finalu. Sjećamo se kako je prošle godine to lijepo izgledalo. Očekuje nas protivnik s kojim je ove sezone uvijek bilo tijesno. Najbitnije je da podignemo trofej. Nakon lošijeg uvoda u godinu pokazali smo da izgledamo dobro u obrani i napadu. Vjerujem da će utakmica završiti na našu radost. Ne razmišljamo o tome da će biti lagano. Možda je i teže nego kada igraš finale protiv protivnika koji je na papiru u egalu - kazao je Melnjak. 

Cijelu konferenciju za medije uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa pogledajte na Hajduk Digital TV

23/5/2023 - 19:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr