Mobile menu
Trener Hari Vukas uoči utakmice Kupa u Županji

Trener Hari Vukas uoči utakmice Kupa u Županji

 
5/10/2020 - 14:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Graničar - Hajduk 1:2 (Županja, 6/10/2020)"

Nogometaši Hajduka u utorak od 15 sati u Županji protiv domaćina Graničara očekuje prva utakmica u Kup natjecanju u novoj natjecateljskoj sezoni. Bijeli se trenutno nalaze u Vinkovcima gdje će danas odraditi i posljednji trening uoči tog ogleda.

- Apsolutni smo favoriti u ovoj utakmici, ali trebamo pokazati ozbiljnost i pristup te biti na visokom nivou. Ne želimo se dovesti u situaciju da zakompliciramo utakmicu u bilo kojem smjeru. Razgovarali smo nakon utakmice s Goricom, momčad je spremna i motivirana za daljnje susrete koji nam predstoje. Ulazimo s maksimalnim angažmanom i ozbiljnošću od prve minute. Želimo što prije utakmicu dovesti u mirnije vode, igrači su svjesni toga, stoga trebamo izaći na teren i opravdati ulogu favorita.

Priključeno je i nekoliko mladih igrača koji konkuriraju za sutrašnji dvoboj...

- S obzirom da je sedam igrača otišlo prema reprezentacijama, priključili smo par igrača iz druge momčadi. Vjerojatno će i netko od njih dobiti šansu za zaigrati.

Priliku za nastup imat će i stoper Stefan Simić koji se dugo oporavljao nakon nekoliko ozljeda koje je imao.

- Stefan je zaista radišan i pošten momak, ali imao je seriju pehova još od priprema u Turskoj, pa ga je zaustavila i ozljeda noge koja je dogodila odmah poslije nastavka prvenstva u lipnju. Napokon je u punom trenažnom procesu i sigurno je da će i on u Županji dobiti priliku. 

5/10/2020 - 14:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr