Mobile menu
Trener Dambrauskas: Želimo osvojiti sva tri boda kako bi održali naš san živim

Trener Dambrauskas: Želimo osvojiti sva tri boda kako bi održali naš san živim

 
23/4/2022 - 14:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:0 (Koprivnica, 24/4/2022)"

Hajduk u nedjelju s početkom u 17 sati gostuje kod Slaven Belupa u sklopu 32. kola HT Prve lige. Nakon prvenstvene pobjede nad Dinamom, Bijeli putuju u Koprivnicu s ciljem osvajanja nova tri prvenstvena boda. 

Trener Dambrauskas je odgovarao na pitanja predstavnika medija te se osvrnuo na proteklu utakmicu s Dinamom:

- Kako bi pobijedili u utakmici kao što je bila u srijedu, igrači su morali imati pobjednički mentalitet i uložiti mnogo žrtve. Ne moramo uopće pričati o taktici, jer kad imaš ekipu koja toliko želi pobijediti i kada su igrači spremni igrati na bilo kojoj poziciji ako je to u svrhu uspjeha cijelog tima, onda meni kao treneru nije teško taktički posložiti momčad  – dodatno je pohvalio svoje igrače, a zatim prokomentirao utakmicu sa Slaven Belupom: 

- Utakmica koja nas iščekuje u nedjelju se ne razlikuje puno od one s Dinamom jer nam i dalje poraz ili izjednačeni  rezultat nisu opcija. Želja nam je osvojiti sva tri boda kako bi održali naš san živim. Bez obzira u kakvoj je formi Slaven Belupo, moramo biti fokusirani na sebe i ako odigramo s istom željom, posvećenošću i kvalitetom kao i u protekloj utakmici onda smatram da možemo očekivati izrazito pozitivan rezultat.  - zaključio je strateg Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte putem HDTV-a. 

23/4/2022 - 14:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr