Mobile menu
Trener Dambrauskas: Uspjeli smo raditi na detaljima, vjerujem da će se to vidjeti već sutra

Trener Dambrauskas: Uspjeli smo raditi na detaljima, vjerujem da će se to vidjeti već sutra

 
5/11/2021 - 15:14 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - H. dragovoljac 2:0 (Split, 6/11/2021)"
Trener Dambrauskas uoči premijere na klupi HajdukaTrener Dambrauskas uoči premijere na klupi HajdukaTrener Dambrauskas uoči premijere na klupi HajdukaTrener Dambrauskas uoči premijere na klupi HajdukaTrener Dambrauskas uoči premijere na klupi HajdukaTrener Dambrauskas uoči premijere na klupi Hajduka
Trener Dambrauskas uoči premijere na klupi Hajduka

Novi trener Hajduka Valdas Dambrauskas će u subotu 6. studenog (početak u 17:05 sati) imati premijeru na klupi Bijelih. Protivnik hajdukovcima je momčad Hrvatskog dragovoljca, a strateg Bijelih imao je prvo samostalno obraćanje pred predstavnicima medija.

- U tri dana ne može se puno promijeniti, ali uspjeli smo nešto raditi na detaljima i vjerujem da će se to moći vidjeti sutra. Nije lako meni, ali nije ni igračima od kojih se sada traži nešto drugačije nego kod prethodnog trenera. Moj cilj je da igramo s puno energije, atraktivno, stilom koji će ljude oduševljavati  Znam da nije lako vratiti energiju i strast kada izgubiš tri-četiri utakmice, ali vjerujem da ću uspjeti u tome. - govorio je trener Dambrauskas na konferenciji za medije.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati na Hajduk Digital TV 

5/11/2021 - 15:14 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr